Handel


Wereldbekerwinnaars en kampioenschapspaarden


Talrijke toppaarden en goedgekeurde hengsten werden op jonge leeftijd door Joop Aaldering ontdekt en verkocht. De prachtige Argentinus-hengst Arko III groeide onder Nick Skelton uit tot olympisch springpaard, Simon (v. Mr.Blue) stond nummer 1 van de wereldranking met Jeroen Dubbeldam, waarna hij met Beezie Madden de Wereldbekerfinale in 2013 won. Coupe de Coeur (v. Calido) won Grote Prijzen met René Tebbel en Ludger Beerbaum en werd individueel vijfde op het EK 2011 met Henrik von Eckermann. Quick Study (v. Quick Star) heeft menig 5* Grote Prijs gewonnen met Lauren Hough en nam deel aan de Wereldruiterspelen. En wat te denken van de hengst Untouchable (v. Hors la Loi III), die met Daniel Deusser menig Global Champions Tour wedstrijd liep? Het is slechts een kleine greep uit een indrukwekkende en nog altijd groeiende lijst.

Referenties Stal Aaldering


Jongere paarden:* Brantzau VDL (Baloubet du Rouet x Carthago) Goedgekeurde hengst voor SF, Holstein en WSI

* Hotspot (Untouched x New York) Topper stamboekopname Nistelrode 2015 met 90 punten voor reflexen en techniek en 85 voor galop en springvermogen

*Cash du Plessis (Orient Express x Rosire) Goedgekeurde hengst voor SF

* Cabinet Noir (Mylord Carthago x Papillon Rouge) Goedgekeurde hengst voor SF

* F-One USA (Toulon x Tangelo van de Zuuthoeve) Goedgekeurde hengst voor KWPN en Holstein Springt succesvol onder Nick Skelton (GBR)

* United Touch S (Untouched x Lux) Goedgekeurde premiehengst voor Westfalen. Kleinzoon van Cantate Touch, die tevens moeder is van zijn vader Untouched.

* Global Express (Orient Express x Laudanum xx) Goedgekeurde hengst voor KWPN