Untouched-zoon Heart Touch succesvol jonge-paardenwedstrijd

Heart Touch, son of Untouched

De KWPN goedgekeurde hengst Heart Touch, een zoon van Untouched (v. Untouchable), is met zijn vier jaar al zeer succesvol in de sport. Op Jumping Schröder Tubbergen won hij een tweede prijs in de rubriek voor vierjarige springpaarden. Hij scoorde met een 8,4 het hoogste van alle paarden voor de wijze van springen.

Op Jumping Etten-Leur werd hij opnieuw tweede. De schimmel onder Leon Kuijpers kreeg hier hoge punten van Nathalie van der Mei en Angelique Hoorn. Van de 100 deelnemers kwam de top-15 terug voor de finale. “Heart Touch is heel mooi, heeft bloed, is goed te rijden en heeft er veel in”, was het jurycommentaar.

Stal van Hoof heeft diepvriessperma beschikbaar van vader Untouched, die zeer goed presteert met Ben Maher.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *